O nama

Vaša doktorica

Domina Reljanović Protega doktorica je dentalne medicine i specijalist njene najljepše grane – ortodoncije!
Rođena je 12.09.1978 god. u Vinkovcima gdje je završila osnovnu i srednju školu (prirodoslovno-matematičku gimnaziju) sa odličnim uspjehom. Godine 1996. upisala je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te je na istom diplomirala 2002. godine, također sa odličnim uspjehom, zbog čega je uvrštena u 10% najboljih studenata Sveučilišta u Zagrebu u svojoj generaciji.
Na istom fakultetu pohađala je i poslijediplomski znanstveni studij iz područja ortodoncije. Do 2006. godine radila je u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Mr. Sci. Dr. Domina Reljanović u Vinkovcima, gdje je stekla odlično iskustvo i sigurnost u radu sa velikim brojem pacijenata. Od 2006. do 2009. godine boravi na specijalizaciji iz ortodoncije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu te 19.02.2009 postaje specijalist ortodont.
Prve tri godine svog specijalističkog staža provela je u najvećoj poliklinici u Hrvatskoj, u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, gdje je radeći u timu sa vrhunskim stručnjacima iz svih grana dentalne medicine, osobito iz ortodoncije, stekla ogromno iskustvo u radu te hrabrost za otvaranje vlastite ordinacije 2012 godine.
Doktorica se kontinuirano usavršava na svim važnim svjetskim, europskim i hrvatskim ortodontskim kongresima, te posebice na kongresima Udruženja američkih ortodonata (AAO). Upravo te stručne skupove, zbog iznimno velikog broja predavača iz svih krajeva svijeta koji su vodeći stručnjaci na području moderne ortodoncije, većina ortodonata smatra čak i važnijim događajem od Svjetskog ortodontskog kongresa.
Dio svog znanstvenog usavršavanja dr. Reljanović Protega provodi i u privatnoj ortodontskoj klinici u Americi, kod jednog od osnivača moderne ortodoncije, prof. R.G. “Wick” Alexandera D.D.S.,M.S.D, u Austin, Texasu, na što je posebno ponosna.

Od ožujka 2012. godine doktorica radi u svojoj vlastitoj ordinaciji u centru Zagreba, Đorđićeva ulica br 10.

Naše djelatnice

Dentalni asistenti

Kristina Martinko

Rođena 24.10.1991. u Zagrebu, završila je srednju školu za medicinske sestre Vrapče te obavezni pripravnički staž za zdravstvene djelatnike u KBC Rebro. 2011 dobila je odobrenje za samostalni rad te odmah postaje naša djelatnica i punopravni član ortodontskog tima uz dr. Reljanović Protega Dominu. 2015 završava program prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent u Učilištu Ambitio. Kontinuirano se educira na brojnim stručnim tečajevima za dentalne asistente. Vodi organizaciju posla u našoj ordinaciji, izrazito je vrijedna te predano i odgovorno brine za naše pacijente.

Ivona Bukovac

Rođena 30.06.1994. u Zagrebu, završila je srednju školu za medicinske sestre Mlinarska te obavezni propravnički staž za zdravstvene djelatnike u KBC Rebro te Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. 2017 postaje djelatnica naše ordinacije, a 2018 završava program prekvalifikacije za dentalnog asistenta na Učilištu Ambitio. Kontinuirano se educira te aktivno sudjeluje u svim zahvatima u našoj ordinaciji,a posebnu brigu vodi o našim najmlađim pacijentima.

Slike ordinacije

Naš prostor

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close

Što naši pacijenti kažu o nama:

Nina Niny - 5/5

Doktorica je divna, same pohvale za nju i njen tim. Nakon dugo trazenja, hodocascenja po poliklinikama, odluka je pala na doktoricu Dominu. Svima preporucam koji zele imati prekrasan osmijeh

Dragan Radišić - 5/5

Vrhunska usluga jako ljubazno osoblje

Paola Bekitos - 5/5

Dakle, nakon neuspješne potrage za osobom koja ima profesionalne i moralne kvalitete...konačno, nailazim na savršen zubarski tim. Hvala doktorici i svim njezin asistentima. Stavila sam aparatić prije dva mjeseca, i promjene su već tu. Preporučam svima koji se ne mogu odlučiti...u ovoj ortodontskoj klinici, nećete požaliti..:)

Latica Kamenski Loncaric - 5/5

Izvrstna doktorica, profesionalna i opuštena atmosfera. Pristupačan i ugodan odnos s djecom i odlični rezultati :) Za svaku preporuku