Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05
This is an example of a HTML caption with a link.

Ortodoncija

 • Lijep osmijeh imperativ je suvremenog čovjeka. Današnje moderno doba ljepotu je postavilo na visoko mjesto u sustavu vrednovanja i ljudskoj komunikaciji i upravo je prekrasan osmijeh najbolji prvi dojam koji možete ostaviti.

  Ravni i lijepi zubi su ono što sve veći broj pacijenata želi, a naš zadatak je da im pomognemo to i ostvariti.
  Grana dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem položaja i odnosa zuba u čeljusti te međusobnog odnosa gornje i donje čeljusti naziva se ortodoncija. Cilj ortodoncije nije isključivo estetika i "ravni zubi", suprotno uvriježenom mišljenju, već su pravilno postavljeni zubi važni za zdravlje čitavog žvačnog sustava, čeljusnog zgloba,mišića i okolnog zubnog tkiva. Pravilan položaj zuba u čeljusti te pravilan odnos gornje i donje čeljusti omogućavaju ravnomjeran prijenos žvačnih sila, čime se čuvaju i potporno tkivo zuba i sami zubi od preopterećenja, prekomjernog trošenja i propadanja te se umanjuju ili kompletno uklanjaju problemi u čeljusnom zglobu.

  Ravne zube lakše je četkati i održavati njihovu higijenu te se tako smanjuje i mogućnost nastanka karijesa i periodontalnih problema.
  Ne postoji dobna granica za ortodontsku terapiju i nošenje fiksnog ortodontskog aparatića.

Galerija slika

Više

Kako do nas?

 • Adresa:
  Đorđićeva 10
  10000 Zagreb
  Telefon: 01/4817 301
  Fax: 01/4817 302
 • E-mail:
  domina.reljanovic@gmail.com
 • Radno vrijeme:
  ponedjeljak i srijeda - popodne
  utorak, četvrtak i petak - prijepodne
  ostalo po dogovoru

Javite nam se

Damon

Koristimo: Damon.alpex-doo.com